Անգամ եթե նախկինում կերել եք, ապա այժմ ԵՐԲԵՔ չգնեք այս ձուկը, և ահա թե ինչու

Անգամ եթե նախկինում կերել եք, ապա այժմ ԵՐԲԵՔ չգնեք այս ձուկը, և ահա թե ինչու

Ամեն օր մենք գիտակցում ենք, թե որքան կարևոր է առողջ սնունդը, և ամեն օր մենք շարունակում ենք  օգտագործել  ճիշտ սնունդ, որի շարքում ձուկը կարևոր տեղ է զբաղեցնում:  Ձկան միսը  համարվում է վիտամինների և միկրոտարրերի  շտեմարան: Ձուկը պարունակում է օմեգա 3 և օմեգա 6:

Սակայն, ոչ բոլոր ձկնատեսակներն են, որ օգտակար են:  Կան նաև  վնասակար տեսակներ, որոնցից պետք է խուսափել:  Այդ ձկնատեսակներից է   պանգասիուսը:

Այս ձուկը շատերին է գրավում իր մատչելի գնով: Սակայն սա ամենաանորակ ձկնատեսակներից է:  Եվ քչերին է հայտնի, որ  պանգասիուսը  լուրջ վնաս է հասցնում օրգանիզմին:

Այս ձուկը բուծում են Մեկոնգ գետում, որը աշխարհի ամենաաղտոտված գետերից է: Այս գետում ուղղակի վխտում են բակտերիաները և այդ ձուկը ապրում  ու բազմանում է այդ ջրում:  Գետի ջուրը աղտոտված է նաև  հակաբիոտիկներով քիմիկատներով, հորմոններով:  Պանգասիուսի  միսը պարունակում է մեծ քանակությամբ ծանր մետաղներ, քրոլատներ և իզոմերներ:

Այս ձուկը սնվում է բառի բուն իմաստով աղբով: Ձկան չափերը մեծացնելու համար այն հագեցնում են հակաբիոտիկներով և հորմոններով:

Բացի այդ,  պանգասիուս ձուկը չի պարունակում ոչ մի տեսակ վիտամին, ոչ միկրոտարրեր և ոչ էլ օմեգա -3  ճարպաթթու:

Աշխատեք հեռու մնալ պանգասիսուսի օգտագործումից, եթե չեք ցանկանում վտագել ձեր առողջությունը…

Закрыть меню